Fotbal / Naţionala U21 a ajuns cu bine în Spania. Marţi seară, antrenament în formulă completă

131
Fotbal / Naţionala U21 a ajuns cu bine în Spania. Marţi seară, antrenament în formulă completă - 1-1633440339.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de fotbal Under 21 a României a ajuns, marţi, 5 octombrie, în Spania, după o călătorie de peste 7 ore. Plecarea din cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea a fost la ora 4:30, iar peste 6 ore, avionul a aterizat la Malaga, de unde a urmat o călătorie cu autocarul până în Guadalmina, o localitate de lângă Marbella, informează Federaţia Română de Fotbal.

Marţi seară, de la ora locală 18:30, tricolorii vor efectua primul antrenament pe tărâm iberic. În premieră pentru această acțiune, selecționerul Florin Bratu va avea la dispoziție toți jucătorii, după ce luni seară s-a alăturat lotului Racovițan, iar marţi, în aeroportul din Malaga, fundașul dreapta de la Deportivo Alaves, Țîrlea, și-a așteptat colegii.

România U21 continuă pregătirea pentru Campionatul European din 2023, competiție pe care o vom găzdui alături de Georgia. Selecționata pregătită de Florin Bratu va efectua un stagiu de pregătire în sudul Spaniei, unde va întâlni Suedia, pe 7 octombrie, și Mexic, pe 9 octombrie. Ambele partide se vor juca la ora 21:00 și vor fi transmise în direct la TVR.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9281 secunde