Fotbal / Universitatea Craiova dă piept cu Zaria Lugansk, în Conference League. Meciul se joacă în Polonia!

199
Fotbal / Universitatea Craiova dă piept cu Zaria Lugansk, în Conference League. Meciul se joacă în Polonia! - 1-1659596617.jpg

Articole de la același autor

Echipa Universitatea Craiova întâlneşte pe Zaria Lugansk (Ucraina), într-o partidă contând pentru prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa Conference League, programată joi, 4 august, de la ora 20.30, pe Arena Lublin din Lublin (Polonia).

„Este un examen important pentru noi, pentru club. E un meci dificil împotriva unui adversar bun, chiar dacă e o echipă care a trecut prin nişte modificări destul de mari la nivelul lotului şi al băncii tehnice şi nici nu a jucat de multă vreme.

Nu trebuie să cădem în această capcană, că vom avea un meci uşor şi că aceste transformări prin care a trecut Zaria şi perioada de inactivitate reprezintă vulnerabilităţi. Pentru că acestea pot fi foarte uşor transformate în atuuri. Trebuie să fim în gardă. Pe hârtie, statistica poate spune una, dar pe teren sunt sigur că jocul va sta sub semnul echilibrului”, a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Laszlo Balint.

Foto: Facebook / Universitatea Craiova 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.5305 secunde