FRF a găzduit a patra sesiune din programul Football Academies

106
FRF a găzduit a patra sesiune din programul Football Academies - frf-1660919624.jpg

Articole de la același autor

În perioada 16-18 august a avut loc cea de-a patra sesiune din programul Football Academies, organizat de FRF prin Academia Națională de Fotbal și dedicat directorilor unora dintre cele mai mari academii de fotbal din țară.

Tema principală a celor trei zile a fost tranziția jucătorilor din academie către prima echipă. În timpul sesiunilor, cei 20 de participanți au avut ocazia să discute despre profilurile de jucător, planurile de dezvoltare individuală, protocoalele de tranziție și măsurarea productivității.


Această sesiune a avut doi invitați speciali, din partea Double Pass, Pieter Huistra, antrenor olandez și fost antrenor secund al Ajax Amsterdam, și Edgar Cardoso, managerul Academiei de Copii și Juniori de la FC Shakhtar Donetsk.

Programul Football Academies se desfășoară pe durata unui an și este organizat alături de Double Pass, companie belgiană cu 20 de ani de experiență la nivel global, care a lucrat cu peste 1.000 de cluburi, federații sau ligi profesioniste din Belgia, Germania, Danemarca, Japonia, Scoția, SUA sau Anglia.


Următoarea sesiune dintre cele şase planificate pe parcursul acestui an va avea loc în luna octombrie, iar cursul se va încheia în decembrie 2022. Alți conducători ai academiilor vor avea posibilitatea de a aplica la viitoarea ediție FRF Football Academiei.

Mircea GHIŢĂ



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8525 secunde