Gică Butoiu și Ion Barbu, înscăunați antrenori la Farul (galerie foto)

937
Gică Butoiu și Ion Barbu, înscăunați antrenori la Farul (galerie foto) - b31f08f9c822673645a21ce8c61e489b.jpg
Giani Nedelcu, patronul Farului, a declarat, pentru "Cuget Liber", că, în urma renunțării lui Ioan Sdrobiș, banca tehnică a FC Farul va fi ocupată de Gică Butoiu (principal) și Ion Barbu (secund). În privința reîntoarcerii lui Constantin Gache în club, pe o anume funcție, aseară nu se stabilise încă nimic.
"Sunt optimist la debutul pregătirilor. Este posibil să ne antrenăm o săptămână și în Antalya. În lot mai pot apărea jucători noi. Pe unul l-am chemat mâine (n.n. - astăzi), să vedem ce poate", a declarat Butoiu, referindu-se la Oliver Essaka, un camerunez de 21 de ani, care s-a prezentat aseară la stadion și, după afirmațiile sale, e student la Litere, la "Ovidius", dar și fotbalist (fundaș central de picior stâng).
"Marinarii" susțin sâmbătă, 29 ianuarie, un amical cu CS Eforie, în complexul din str. Primăverii, probabil de la ora 11. Altfel, aseară, la stadion a venit un grup de suporteri, care, cu scandări pro-Farul și torțe, și-au exprimat bucuria pentru reunirea echipei.
Giani Nedelcu ne-a spus că atacantul Bogdan Rusu este dorit, mai nou, și de Steaua, celelalte echipe interesate de jucător fiind Astra, Dinamo și Șerif Tiraspol. "Dacă ne vom înțelege cu vreunul dintre aceste cluburi, îl vom da pe Rusu", a arătat patronul Farului, care l-a și amenințat pe jucător că-l suspendă dacă nu se prezintă la echipă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Ioan Sdrobiș și-a dat demisia de la Farul
Pagina a fost generata in 0.3635 secunde