Gimnastele constănţene au strălucit la Naţionale şi la RomGym Trophy

126
Gimnastele constănţene au strălucit la Naţionale şi la RomGym Trophy - 1-1664800086.jpg

Articole de la același autor

După medaliile cucerite la individual compus şi pe echipe, gimnastele constănţene au avut evoluţii meritorii şi în finalele pe aparate din cadrul „Regalului” de la Sala Polivalentă din Bucureşti, gazda Campionatelor Naţionale şi ale RomGym Trophy.

La Campionatele Naţionale, cu 13,700 puncte, Valentina Miruna Botez, de la CS Farul-CSS 1, a cucerit cea mai strălucitoare medalie: aurul în finala de la bârnă. La sol, Alexia Gabriela Vănoagă, de la CS Farul-CSM, a fost notată cu 12,800 şi a intrat în posesia medaliei de argint, în timp ce colega sa de club Bianca Gabriela Vişovan a primit 12,384 pentru execuţia sa şi şi-a adjudecat medalia de bronz în finala la sărituri.

Concurând pentru România la Romgym Trophy, Andreea Preda, de la CSS 1 Constanţa, şi-a trecut în cont nu mai puţin de trei medalii, toate de argint, la paralele (11,967), bârnă (13,333) şi sol (13,100).

În absenţa Anei Maria Bărbosu, retrasă din finale din cauza unor probleme la spate, Amalia Ghigoarţă a fost vedeta reuniunii, gimnasta de la LPS Cetate Deva obţinând o victorie la Naţionale (sol) şi două la Romgym Trophy (bârnă şi sol).

„Regalul gimnasticii româneşti” continuă, săptămâna aceasta, la Sala Polivalentă din Bucureşti, cu întrecerile Campionatului Naţional de gimnastică aerobică.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3303 secunde