Gimnastele tricolore, relaxare la piscină, în Ungaria

136
Gimnastele tricolore, relaxare la piscină, în Ungaria - 1-1661684995.jpg

Articole de la același autor

Gimnastele Silviana Sfiringu, Mara Ceplinschi, de la CS Farul Constanţa, Andreea Preda, Teodora Stoian, de la CSS 1 Constanţa, alături de colegele lor din Centrul Olimpic de la Deva Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarţă, Crina Tudor, Ioana Danciu şi Ella Oprea au profitat din plin de cantonamentul de pregătire şi refacere efectuat, timp de o săptămână, în Ungaria.

După antrenamentele de dimineaţă făcute alături de gimnastele de la clubul Torna din Bekescsaba şi de antrenorii Gina Gogean Groza, Lucian Sandu, Cătălin Meran şi Florin Uzum, după amiază, fetele s-au relaxat la piscină.

Odată cu revenirea la Deva, de luni, 29 august, se vor relua verificările şi pregătirea specifică, Ana Maria Bărbosu, Silviana Sfiringu, Mara Ceplinschi şi Andreea Preda având ca obiectiv participarea la Campionatele Mondiale de la Liverpool (Anglia), programate în perioada 29 octombrie - 6 noiembrie.

XXX

Italianca Sofia Raffaeli a câştigat concursul la individual compus, sâmbătă, la Cupa Mondială Challenge la gimnastică ritmică de la Cluj-Napoca, în timp ce românca Annaliese Drăgan s-a clasat pe locul 12.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.413 secunde