Patru gimnaste constănţene, în cantonament cu lotul României în Ungaria

191
Patru gimnaste constănţene, în cantonament cu lotul României în Ungaria - 1-1661506625.jpg

Articole de la același autor

Gimnastele din Centrul Olimpic de la Deva îşi încheie, în week-end, cantonamentul din Ungaria.

Silviana Sfiringu, Mara Ceplinschi, de la CS Farul Constanţa, Andreea Preda, Teodora Stoian, de la CSS 1 Constanţa, Ana Maria Bărbosu, Amalia Ghigoarţă, Crina Tudor, Ioana Danciu şi Ella Oprea se antrenează, săptămâna aceasta, la Gyula, împreună cu antrenorii Gina Gogean Groza, Lucian Sandu, Cătălin Meran şi Florin Uzum.

Stagiul de pregătire alături de gimnastele de la clubul din Bekescsaba se termină sâmbătă, 27 august.

XXX

European Gymnastics a trimis Federaţiei Române de Gimnastică o scrisoare de felicitare pentru rezultatele obţinute la Campionatele Europene de la Munchen, desfăşurate în perioada 11-14 august.

„Este o mare plăcere să transmitem cele mai sincere felicitări federaţiei române pentru pregătirea, performanţele şi rezultatele excelente ale sportivilor. Cele două medalii de aur, două de argint şi două de bronz (n.r. - toate în concursul junioarelor) sunt o realizare uimitoare şi au plasat federaţia română pe locul trei în clasamentul general pe medalii la această ediţie a Campionatelor Europene de gimnastică artistică feminină.

Dorim federaţiei, antrenorilor şi sportivilor toate cele bune şi aşteptăm cu nerăbdare să ne vedem curând!”, se arată în scrisoarea semnată de dr. Farid Gayibov, preşedintele European Gymnastics, şi de Lisa Worthmann, director general.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5136 secunde