Gata de concurs, la Europenele de la Munchen!

Gimnastele tricolore au efectuat antrenamentul pe podium, la Olympia Halle

109
Gimnastele tricolore au efectuat antrenamentul pe podium, la Olympia Halle - 1-1660127314.jpg
Gimnastele din lotul naţional de senioare al României sunt gata de concurs la Campionatele Europene de la Munchen (Germania).

Ioana Stănciulescu, Silviana Sfiringu, ambele de la CS Farul Constanţa, Andreea Preda, de la CSS 1 Constanţa, Ana Maria Bărbosu şi Antonia Duţă au avut efectuat antrenamentul pe podium la Olympia Halle din Munchen. Ele au fost supervizate de antrenorii Gina Gogean Groza, Cristian Moldovan şi Lucian Sandu, arbitrele Angela Cacoveanu şi Lili Cosma, Corina Moroşanu - directorul tehnic al Federaţiei Române de Gimnastică, Anca Mihăilescu Grigoraş - preşedintele Comitetului Tehnic feminin din cadrul European Gymnastics şi de Emanuel Fântâneanu - şef de delegaţie.

Gimnastele tricolore vor intra în competiţie joi, 11 august, în cea de-a treia subdiviziune.

XXX

11 gimnaste şi trei antrenori de la ACS Glorio Sport vor să găsească… gloria în gimnastică acrobatică.

După stagiul de pregătire de la Bucureşti, coordonat de Nikolay Ivanov, European Gymnastics, împreună cu Federaţia Bulgară de Gimnastică acrobatică, organizează, până în data de 14 august, o tabără de antrenament la Kamchia, în Bulgaria. 10 antrenori experţi din Bulgaria, Ucraina, Franţa, Marea Britanie, Germania, Ungaria şi Belgia vor dezvălui tinerelor sportive din tainele unui sport dinamic şi spectaculos.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2499 secunde