Gimnastică / Componenţii lotului naţional, felicitaţi de ministrul Sportului

167
Gimnastică / Componenţii lotului naţional, felicitaţi de ministrul Sportului - 1-1662643229.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sportului, Carol Eduard Novak, le-a făcut o vizită componenților loturilor de gimnastică artistică și aerobică, la sala din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din Bucureşti.

Ministrul le-a oferit diplome de merit și i-a felicitat pentru performanțele obținute în cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, Campionatelor Europene de la Munchen, Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică și Jocurilor Mondiale.

XXX

După Onești, Deva, Reșița, Bistrița, Timișoara, București sau Constanța, orașul de la poalele Tâmpei va fi un centru important pentru gimnastica de performanță.

La Braşov, se construiește o sală modernă în cadrul Școlii gimnaziale nr. 2. Aceasta este realizată pe structură metalică, pe un spațiu nou, fără să fi fost necesară demolarea sălii vechi de sport a școlii, informează Federaţia Română de Gimnastică.

Se dorește a fi un centru regional pentru gimnastică artistică, aerobică, acrobatică, având spații necesare pentru antrenamente și competiții.

Sala va fi dotată de către Primăria municipiului Brașov cu aparatură de antrenament la standardele actuale, atât pentru gimnastica masculină, cât și pentru cea feminină.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6712 secunde