Handbaliştii constănţeni, învingători în amicalul de lux cu CSA Steaua

136
Handbaliştii constănţeni, învingători în amicalul de lux cu CSA Steaua - 1-1674469951.jpg

Articole de la același autor

Aflaţi în pregătire în vederea reluării Ligii Naţionale, handbaliştii de la CSM Constanţa au susţinut, la Sala Sporturilor, o partidă amicală, în compania celor de la CSA Bucureşti, iar spectacolul nu a lipsit. Paradele lui Dani Vasile şi Vlad Rusu, golurile lui Vitaly Komogorov, Gabriel Ilie sau Mike Brasseleur au fost acompaniate de aplauzele suporterilor, care abia aşteaptă bătăliile din campionat.

Fapt îmbucurător, după şapte luni de la operaţia la genunchi, Alexandru Andrei a revenit pe teren şi a transformat chiar şi o aruncare de la 7 m. La final, tabela a consfinţit victoria gazdelor, scor 33-30, avantajul luat în prima repriză (17-13) fiind decisiv.

Pentru CSM Constanţa (antrenori George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu), au marcat: Mike Braselleur 5 goluri, Daniel Susanu 4, Gabriel Ilie 4, Valentino Ravnic 4, Vitaly Komogorov 3, Strahinja Stankovic 3, Liviu Caba 3, Andrei Drăgan 3, Marin Vegar 2, Alexandru Andrei 1 (1x7m) şi Dani Vasile 1.

Cele două echipe se vor reîntâlni, săptămâna aceasta, pentru un nou amical, pe terenul Stelei.

Liga Naţională de handbal masculin se va relua în data de 4 februarie, când CSM Constanţa va juca, în deplasare, cu CSM Oradea. Suspendat după incidentele de la Focşani, George Buricea nu va putea sta pe banca tehnică.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6403 secunde