Divizia A la handbal masculin, Seria A

HC Dobrogea, repetiție generală la Bacău pentru Final Four-ul Cupei României

263
HC Dobrogea, repetiție generală  la Bacău pentru Final Four-ul Cupei României - hcdobrogea-1458325818.jpg

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța joacă sâmbătă, 19 martie, de la ora 17, pe terenul celor de la Știința Bacău, în cadrul etapei a XX-a a Diviziei A, Seria A.

Altă dată derby-ul Ligii Naționale, acum doar cel al eșalonului secund, Știința - HC Dobrogea se anunță o partidă foarte disputată, între ocupanta locului 3 (egalitate de puncte cu CSU Suceava) și lidera cu maximum de puncte, HCD, antrenată de Djordje Cirkovici.

"Meciul cu Știința Bacău este unul din jocurile dificile ale campionatului. O mare problemă a acestui sezon a fost calitatea adversarilor, net inferiori. În liga secundă, sunt doar 3-4 echipe cu care poți juca handbal. Bacăul este una dintre ele, restul fiind echipe de copii și juniori. Trebuie să fim cu toții pregătiți pentru Final Four-ul Cupei României, inclusiv eu. Postul de portar este unul delicat, care necesită experiență, acumulată în ani de antrenamente", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele-jucător al clubului HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

Referitor la Final Four, conducerea clubului a pus la dispoziția suporterilor, pe pagina oficială de Facebook, oferta pentru cei care vor să însoțească echipa, în zilele de 16 și 17 aprilie, la Brăila, pentru meciurile din semifinală și finală. Costul unui astfel de pachet este de 200 lei de persoană și cuprinde transportul cu un autocar de 50 de persoane, un tricou personalizat HC Dobrogea Sud și biletele pentru partidele din Final Four, cu mențiunea că autocarul nu va putea sta la dispoziția suporterilor în cele două zile.

v v v

Duminică, 20 martie, de la ora 17, HC Farul Constanța va juca împotriva ocupantei locului 4 din clasament, CS HC Buzău 2012, în sala Romeo Iamandi, în cadrul aceleiași etape.

Clasament: 1. HC Dobrogea Sud (54 p), 2. CSU Suceava (44 p), 3. Știința Bacău (44p), 4. CS HC Buzău 2012 (36 p), 5. Poli Unistil Iași (33 p), 6. HC Farul Constanța (33 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1634 secunde