În memoria lui Paul Cămui! Echipele constănţene de volei şi-au „mitraliat” adversarele

38837
În memoria lui Paul Cămui! Echipele constănţene de volei şi-au „mitraliat” adversarele - 1-1705834708.jpg

Articole de la același autor

În etapa a 13-a a Diviziei A1, la Sala Sporturilor, voleibaliştii de la CSM Constanţa au jucat cu gândul la fostul lor coechipier Paul Cămui, pe care îl conduseseră pe ultimul drum cu doar câteva zile înainte de meci. Miza duelului cu Ştiinţa Explorări Baia Mare era de a face un pas mare spre play-off, iar constănţenii l-au făcut, impunându-se cu scorul de 3-0 (26-24, 25-21, 28-26), după o oră şi 24 de minute de joc.

Pentru CSM Constanţa, au evoluat: Dinculescu 17 puncte, 19 preluări, Druţă 11 puncte, Vidoni nouă puncte, 15 preluări, St Jean şapte puncte, Asmarandei şase puncte, Arquez două puncte, Gavriz - libero, 17 preluări, Frîncu, Badea.

Voleibaliştii antrenaţi de Cristian Imhoff şi Răzvan Parpală au obţinut astfel cea de-a şaptea victorie din acest sezon şi îşi consolidează locul şapte în clasament, la opt puncte distanţă de Explorări Baia Mare, care este prima sub linia de play-off.

Pentru CSM Constanţa, urmează un nou meci de campionat, în deplasare, pe 24 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Polivalentă „Gheorghe Tadici”, în compania celor de la SCM Zalău.

XXX

Victorie mare - cea de-a cincea în 13 meciuri - şi pentru voleibalistele de la CSM Constanţa! Fetele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began au repetat evoluţia din tur şi au câştigat din nou, scor 3-2, duelul cu Corona Braşov, de data aceasta în Sala „Dumitru Popescu Colibaşi” din municipiul de sub Tâmpa.

CSM Constanţa şi-a adjudecat primul set, 26-24, l-a cedat pe următorul, 16-25, s-a impus apoi clar în cel de-al treilea parţial, 25-15, însă gazdele au împins meciul în decisiv, după 25-19. La 2-2 la general, Spînoche & comp au strâns rândurile şi au fost mai tari în ultimul set, pe care l-au câştigat cu 15-10.

Cubaneza Greisy Fine Martinez a fost cea mai bună realizatoare a meciului, cu 24 de puncte, iar Teodora Iancu a secondat-o, cu 15 puncte şi 29 de preluări, dintre care 52% pozitive şi 34% excelente. Liberoul Skarleta Jancova a reuşit 25 de preluări, la victorie mai punând umărul Stanchulova 11 puncte, Cimpu opt puncte, Grama şapte puncte, Spînoche patru puncte, Petrova un punct, Ştirbu, Vilău, Puică, Manolachi.

Etapa viitoare (miercuri, 7 februarie), la Sala Sporturilor, CSM Constanţa va primi vizita celor de la CS Dinamo Bucureşti. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.416 secunde