Play-off-ul de promovare în Liga Naţională de handbal masculin

Inconstanţă în joc! CS Medgidia, înfrângere în partida cu CSU Piteşti

93
Inconstanţă în joc! CS Medgidia, înfrângere în partida cu CSU Piteşti - 1-1647525894.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia a fost învinsă, cu scorul de 25-27 (7-11), de CSU Piteşti, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, contând pentru etapa a şasea a play-off-ului de promovare în Liga Naţională.

Putea fi un rezultat îmbucurător pentru Medgidia, dacă handbaliştii dobrogeni şi-ar fi păstrat un ritm constant pe tot parcursul confruntării. Echipa argeşeană a început în forţă partida de la Medgidia, a avut la pauză un avantaj consistent, de patru goluri, însă, în repriza secundă, jucătorii antrenaţi de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu au recuperat gol după gol şi chiar au condus în anumite momente, oferind publicului prezent la sală numeroase faze frumoase de joc.

CSU Piteşti a apăsat din nou pedala de acceleraţie, iar pe finalul meciului, s-a distanţat la două goluri, reuşind să plece de la Medgidia cu o victorie importantă, care o menţine în „cărţile” promovării.

În clasamentul play-off-ului, CS Medgidia ocupă locul şapte, cu trei puncte, fără şanse de promovare. Lideră este CSM Făgăraş (13 p), urmată, în ordine, de CSM Odorheiul Secuiesc (12 p), CSM Reşiţa (12 p), CSM Oradea (11 p) şi CSM Piteşti (10 p).

Etapa viitoare (duminică, 20 martie), CS Medgidia va juca, în deplasare, cu CSM Oradea.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5663 secunde