Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe:

"Înțeleg nerăbdarea pentru reluarea competițiilor, dar nu e momentul oportun"

186

Articole recomandate

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat, ieri, că înțelege nerăbdarea celor implicați în activitatea sportivă din România pentru reluarea competițiilor, dar a precizat că nu este momentul oportun pentru acest lucru. Stroe spune că este nevoie de un cadru legal bine definit, în care să fie descrise fazele de începere a pregătirilor și competițiilor.

"Tuturor ne e greu, înțeleg nerăbdarea unora pentru reluarea competițiilor sportive, dar trebuie să fim cumpătați, trebuie să avem răbdare și să acționăm cu prudență. Să nu aveți cumva impresia că sportul este un domeniu aparte, că este cumva ferit de această pandemie a coronavirusului. Ne dorim ca aceste competiții să fie reluate, dar nu este momentul oportun, vă spun sincer, noi lucrăm la acest scenariu, care să descrie și faza de pregătire și faza de competiții. Nu pot începe fără un cadru legal bine definit", a declarat Ionuț Stroe, citat de Agerpres.

În acest moment, toate competițiile sportive din România sunt suspendate din cauza pandemiei de Covid-19, ministrul Stroe fiind adeptul repornirii treptate a activității sportive, idee lansată și la reuniunea miniștrilor de sport din țările Uniunii Europene de săptămâna trecută.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4074 secunde