Panică la Real Madrid din cauza virusului Ebola. Gruparea de pe Santiago Bernabeu e în stare de alertă

145
Panică la Real Madrid din cauza virusului Ebola. Gruparea de pe Santiago Bernabeu e în stare de alertă - baleronaldoafpmediafaxfotojosepl-1413268725.jpg
Campionatul Mondial al cluburilor care se va disputa în decembrie produce îngrijorare pentru cei de la Real Madrid. Competiția se va desfășura în Rabat, capitala Marocului, o țară din nordul Africii, continent pe care epidemia de ebola produce din ce în ce ma multe decese, scrie prosport.ro.



Oficialii Realului își fac griji din cauza acestui eveniment, chiar dacă virusul nu a fost depistat până acum și în Maroc, însă se află în proximitatea țărilor în care acesta este prezent și face numeroase victime. Emilio Butragueno, directorul de relații internaționale al celor de la Real, a recunoscut într-un interviu pentru AS că există temeri în legătură cu acest turneu.

"Este un subiect destul de delicat și trebuie urmărit cu atenție ce se întâmplă în continuare. Mai sunt două luni până la startul acestui turneu și așteptăm să vedem ce decizii vor lua autoritățile din domeniu. Vom respecta ceea ce se va hotărî și avem încredere că autoritățile medicale vor ști mai bine ceea ce au de făcut", a spus Butragueno.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0211 secunde