Dacă ești arbitru în Cipru, îți riști viața! Trei bombe într-un an împotriva arbitrilor ciprioți

70
Dacă ești arbitru în Cipru, îți riști viața! Trei bombe într-un an împotriva arbitrilor ciprioți - 646x404-1413269066.jpg
Dacă ești arbitru în Cipru, îți riști viața! Orice eroare sau o decizie care afectează interesele mafiei pariurilor într-un campionat puternic afectat de blaturi are repercusiuni imediate. Explozive! Mașinile sar în aer, iar casele sunt vizate cu bombe ori proiectile incendiare.

Ieri, o bombă artizanală a explodat la cartierul general al Asociației arbitrilor ciprioți din Nicosia. Doar clădirea a avut de suferit.

Spre sfârșitul verii, un tușier din Limassol s-a trezit panicat în miezul nopții, după ce un cocktail-Molotov aruncat din fața vilei i-a spart geamurile de la dormitor.

Asaltul împotriva arbitrilor începuse pe 28 februarie. În acea zi, autoturismul "centralului" Leontios Trattou s-a transformat într-o mașină-capcană. Din fericire, și acesta a scăpat. Vehiculul a explodat în fața lui, fiind devorat de flăcări. Șansa lui că dispozitivul s-a declanșat prea devreme, scrie gsp.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3953 secunde