Karatiştii de la CSO Ovidiu, salbă de medalii la Campionatul Naţional Ashihara, desfăşurat la Constanţa

844
Karatiştii de la CSO Ovidiu, salbă de medalii la Campionatul Naţional Ashihara, desfăşurat la Constanţa - fond-karate-ovidiu-1716901908.jpg

Articole de la același autor

Weekendul trecut a avut loc, la Constanţa, Campionatul Naţional de Ashihara Karate pentru copii U6, U8, U10, U12 ani, masculin şi feminin, probele kata şi kumite.

Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu a participat cu un lot de 15 sportivi și a reuşit să obţină nouă medalii. Dintre aceşti sportivi s-au evidenţiat Eva Ghiţulescu, cea care a devenit dublă campioană naţională la kata şi kumite şi Ema Gavrilă, campioană la proba kumite.

Este prima dată în istorie când Campionatul Naţional de Ashihara Karate se desfăşoară la Constanţa. Acest campionat a fost organizat de către Comisia de Organizare a Departamentului Ashihara, în parteneriat cu Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu, Ashihara Karate Constanţa şi Niko Constanţa.

„La acest Campionat Naţional s-a produs un schimb de generaţii, majoritatea sportivilor cu care am participat aflându-se la prima participare la o competiţie oficială. Este îmbucurător să vezi că din spate vin copii care doresc să urmeze calea artelor marţiale. În perioada imediat următoare, sportivii Clubului Sportiv Orăşenesc Ovidiu vor susţine examenul de grad iar la sfârşitul lunii vor pleca într-un cantonament de pregătire în Bucovina, la Gura Humorului. În ultima perioadă, având în vedere că sala noastră s-a deschis acum opt ani de zile la Ovidiu, suntem într-un moment în care creştem o nouă generaţie şi există un flux de copii care păşesc în sala de arte marţiale”, a declarat antrenorul sensei Ştefan Ghiţulescu.

Aceste rezultate confirmă forma bună în care se află sportivii de la CSO Ovidiu. Aceştia au obţinut şi la competiţiile trecute multiple medalii şi acest lucru arată că CSO Ovidiu este un club de temut la capitolul karate.

Iată rezultatele complete obţinute de sportivii ovidieni: Ema Gavrilă (loc I la kumite), Flavius Stoica şi Rodica Zaharia (loc II la kumite), Milena Incarbone şi Matei Larion (loc III la kumite) şi Maria Deacu (loc II la kumite).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1577 secunde