La Constanța, demarează proiectul "Ciclism la malul mării"

449
La Constanța, demarează proiectul

Articole de la același autor

Președintele clubului CS Bilal 2000 Constanța, Victor Bănescu, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că dorește să demareze la Constanța proiectul "Ciclism la malul mării", prin care să se descopere tinere talente pe patru roți, dornice să practice acest sport.

"Sportul constănțean se află pe o pantă descendentă, cam de doi ani. Cred că cel mai bine ar fi ca toate aceste ramuri să se bazeze pe tineret. Să luăm totul de la zero și să ajungem acolo unde ne este locul, în frunte. Sperăm să dispunem de un număr cât mai mare de copii, din care să-i selectăm pe cei mai buni dintre ei", a declarat Victor Bănescu.

Alături de Clubul Bilal 2000, se află și Skirtbike, ce dorește promovarea ciclismului feminin în orașul nostru. Proiectul cuprinde patru competiții de ciclism, câte una săptămânală pentru copii, în locuri special amenajate și asigurate, la care vor participa atât băieți, cât și fete.

Organizatoarea evenimentului Skirtbike la Constanța, Anda Nicola, a declarat: "Vrem să promovăm acest sport frumos și în rândul femeilor, însă fără a pierde pic de feminitate. Foarte multe femei s-au apucat de acest sport, unele chiar m-au întrebat dacă pot participa la Turul Dobrogei".

La Constanța, va avea loc Turul Dobrogei, competiție ce se va desfășura pe 28 și 29 mai. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2901 secunde