Mangalia, capitala boxului național. Peste 100 de sportivi se vor lupta pentru ‘Cupa Litoral’

533
Mangalia, capitala boxului național. Peste 100 de sportivi se vor lupta pentru ‘Cupa Litoral’ - boxgalati-1686752005.jpg

Articole de la același autor

Municipiul Mangalia va fi timp de trei zile, gazda primei ediții a evenimentului pugilistic „Cupa Litoral Mangalia”, cu participarea a peste 100 de sportivi de la mai multe cluburi de profil din țară.


Competiția sportivă se va desfășura în perioada 15 – 17 iunie, pe ringul amenajat în aer liber, din fața Casei de Cultură din Mangalia, unde vor boxa sportivi atât de la categoriile cadeți și juniori, cât și de la tineret și seniori, mixt.


Deschiderea oficială va avea loc joi, 15 iunie, începând cu orele 16:30, invitat de onoare fiind multiplul campion mondial Francisc Vaștag.


În aceeași zi, de la orele 17.00, vor fi semifinalele de box la categoriile cadeți, juniori și tineret, finala disputându-se vineri, 16 iunie, de la orele 17:00.


Finala la seniori va avea loc sâmbătă, 17 iunie, de la aceeași oră, cu 4 meciuri spectaculoase între seniorii diferitelor cluburi din țară și 8 meciuri între senioare.


La eveniment, vor participa cluburi de box, precum: CSM Târgoviște, CS Medgidia, CS Spuma Box București, CSM Brăila, CS Box Artrom Slatina, CS Farul Constanța, AS Tora Kempo, AC Box Litoral Mangalia, CS Alexandria, FC 1 Decembrie, CS Năvodari, CS Rapid București, CSM Buzău, ASC Iorgu București, CS-X-Trem-Fighters București, ACS Power Box Iași, CS Alex Box București.


Organizatorii, Asociația „Club de Box Litoral Mangalia”, Consiliul Județean Constanța și Primăria Mangalia, sub patronajul Federației Române de Box, promit o manifestare sportivă care să pună în valoare aptitudinile și tehnicile fiecărui sportiv și club în parte, spre încântarea susținătorilor acestui sport.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4181 secunde