Iată cine poate aduce primele calificări olimpice la Jocurile Europene de box din Polonia

255
Iată cine poate aduce primele calificări olimpice la Jocurile Europene de box din Polonia - box-fete-1686667818.jpg

Articole de la același autor

Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita sunt sportivele care pot aduce primele calificări la Jocurile Olimpice de la Paris pentru boxul românesc, cu ocazia Jocurilor Europene din Polonia (21 iunie - 2 iuie), a declarat preşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Cîtea.


„În mod sigur mergem la această competiţie cu speranţe de calificare olimpică. Acesta este obiectivul fiecărui sportiv, şi la băieţi, şi la fete. Noi vrem să ne calificăm, dar ce se va întâmpla vom afla abia după încheierea competiţiei. Dar obiectivul nostru este să obţinem măcar un bilet de avion pentru Paris. Cele mai mari speranţe de calificare sunt la fete, la Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita, conform rezultatelor şi experienţei lor. La băieţi poate fi Paul Arădoaie, ceilalţi doi sunt Under-22, Găvae este debutant la o mare competiţie de seniori, dar certitudinile sunt clar aici la fete”, a declarat Vasile Cîtea.


Lăcrămioara Perijoc (cat. 54 kg), Maria Claudia Nechita (cat. 57 kg), Loredana Marin (cat. 60 kg), toate de la CSA Steaua, Andrei Valentin Găvae (cat. 57 kg/CS Dinamo), Cosmin Daniel Hermeziu (cat. 71 kg/SCM Bacău) şi Andrei Paul Arădoaie (cat. 80 kg/CS Dinamo) vor apăra culorile tricolore în ringul de la Jocurile Europene cu gândul la o calificare olimpică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4236 secunde