Meciul Israel - România, din preliminariile EURO 2024, va avea loc la Felcsut, Ungaria

217
Meciul Israel - România, din preliminariile EURO 2024, va avea loc la Felcsut, Ungaria - israel-romania-1698849302.jpg

Articole de la același autor

Meciul dintre naţionalele de fotbal ale Israelului şi României, din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, va avea loc pe stadionul Pancho din Felcsut (Ungaria), a anunţat FRF pe site-ul său oficial.

Partida se va juca în data de 18 noiembrie, de la ora 21:45.

„UEFA a anunţat azi că a fost de acord cu propunerea Federaţiei Israeliene de a disputa meciurile cu România şi Elveţia pe stadionul Pancho, aflat la aproximativ 50 de kilometri de Budapesta. Arena are o capacitate de 3.800 de locuri şi este gazda formaţiei Puskas Akademia”, se arată în comunicatul FRF.

UEFA a precizat că prezenţa spectatorilor va fi permisă.

Joi, Federaţia Israeliană de Fotbal (IFA) a anunţat că echipa sa naţională va juca în Ungaria ultimele sale două meciuri de pe teren propriu în preliminariile EURO 2024, contra Elveţiei şi României.

Partidele se vor juca în afara Israelului din cauza conflictului armat Israel-Hamas, care a determinat UEFA să suspende toate partidele programate în această ţară din cauza lipsei de siguranţă.

Cele două partide vor avea loc pe 15 şi 18 noiembrie, Israelul urmând să joace luna viitoare alte două meciuri în Grupa I a preliminariilor, în deplasare cu Kosovo (12 noiembrie) şi Andorra (21 noiembrie), având astfel de disputat patru partide în decurs de zece zile.

În afara meciului cu Israelul, România mai are de jucat în această campanie cu Elveţia, pe 21 noiembrie, la Bucureşti.

Cu 8 meciuri jucate, România ocupă în acest moment primul loc în grupă, cu 16 puncte. Urmăritoarele sale, Elveţia (15 puncte) şi Israel (11 puncte), au un meci, respectiv două meciuri mai puţin disputate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3166 secunde