Medalia de bronz pentru Constanța, la Trofeul Centrocoop la șah

482
5
Medalia de bronz pentru Constanța, la Trofeul Centrocoop la șah - medalie-1473176402.jpg

Articole de la același autor

Ediția cu numărul 29 a Trofeului Centrocoop la șah, ce a avut loc zilele trecute la Eforie Nord, a strâns la startul său peste 100 de jucători din întreaga țară.

Anul acesta, prezența jucătorilor români a fost mai mare decât în precedentele ediții, un lucru încurajator fiind faptul că foarte mulți juniori au ales să-și testeze capacitățile în concursului seniorilor, împotriva unor șahiști mult mai experimentați. Pe prima treaptă a podiumului a urcat Lucian Gilea (7 puncte) din Târgoviște, urmat de Adrian Petrișor (6 puncte) din Galați, iar pe locul trei a terminat constănțeanul Cicirone Spulber (6 puncte), la capătul unui turneu foarte bun. La popul opus s-a situat Alexandru Kutnic, care a fost ieșit total din formă, pierzând și 50 de puncte ELO. Ceilalți jucători constănțeni au obținut următorul punctaj: Gabriel Buzgaru (5 p), Ionel Linca (4 p), Maria Anghel (4 p), Sorin Dragomir (3,5 p) și Eduard Cotoros (3,5 p), ultimul fiind mezinul delegației, de doar opt ani. Următorul turneu oficial în Constanța va fi Cupa "Alehin" și va avea loc pe 17 sep-tembrie, avându-l ca arbitru pe președintele Asociației Județene de Șah Constanța, profesorul Claudiu Iordache.

Comentează știrea

Gambit
6 septembrie 2016
MM

Ce concentrati sunt acesti doi maestri......

Siciliana
6 septembrie 2016
MMI

... mai ales cel cu fata!

Alehin
6 septembrie 2016
Sah

Buzgaru a fost pe val!

Cotoros Mariana
6 septembrie 2016
Sah

Eduard Cotoros de la Fianchetto Constanta, mezinul de 7 ani a obtinut 3.5 puncte!

Rusa Antonio
6 septembrie 2016
Edi

Intr-adevar, micutul Eduard a totalizat 3,5p si merita felicitari pentru curajul de a se lupta cu mai experimentatii sai adversari

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3149 secunde