Vară șahistă intensă pentru juniorii de la Palatul Copiilor

1053
Vară șahistă intensă pentru juniorii de la Palatul Copiilor - varasahista-1470583326.jpg

Articole de la același autor

După medaliile de argint obținute de echipa de fete a Palatului Copiilor la șah clasic, din cadrul CN pe echipe de juniori, de la Iași, au urmat alte succese, la șah rapid și blitz.

Echipa compusă din Andreea Panainte, Maria Anghel, Arzu Salim și Marina Andres a mai cucerit un argint la blitz și bronzul la rapid, succesul fiind întregit de încă un bronz obținut, de data aceasta, de echipa B18 la blitz, formată din Riza Salim, Cristian David și Andrei Proca.

Toate aceste succese vin în urma unei munci intense, a seriozității și constanței în pregătire de-a lungul anilor, a talentului deosebit al acestor tineri.

Și pentru că obiectivul de vârf abia urmează, programul de competiții va fi următorul: Andreea Panainte va juca la Arad Open (6-12 august), Maria Anghel, Cristian David, Mario Isai, Octavian Bore și Cătălin Costea la Cupa Municipiului Buzău (6-8 august), după care urmează un cantonament la baza olimpică de la Snagov, în perioada 13-17 august, la care sunt convocați toți participanții la Campionatul European de juniori, care se va desfășura la Praga în perioada 17-28 august. De la Palatul Copiilor, vor face deplasarea Maria Anghel - F12, David Bonciu - B12, Andreea Panainte - F16, Riza Salim și Vlad Rădulescu - B18, alături de prof. Claudiu Iordache - șef al delegației.

Toate aceste activități sunt cuprinse în proiectul "Susținerea participării juniorilor constănțeni la CNEJ și CEJ", proiect finanțat de Consiliul Județean Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4361 secunde