Cupa Palatul Copiilor la natație a revenit în forță

253
Cupa Palatul Copiilor la natație a revenit în forță - cupa-1465321233.jpg

Articole de la același autor

Cupa Palatul Copiilor a revenit în circuitul natației constănțene, la concurs luând parte 58 de copii, cadeți și juniori legitimați la Palatul Copiilor, CS Aquamarin Constanța și CSS Timișoara. 


Pe lângă premiile oferite de organizatori în funcție de categoriile de concurs, cele mai importante distincții, cupele, au fost oferite sportivilor care au avut cea mai bună evoluție după tabela internațională de punctaj a Federației Internaționale de Natație. Cei mai buni s-au dovedit înotătorii gazdelor de la Palatul Copiilor, Cristian Tranulea și Andreea Vlaicu. 


"Această competiție este una de mare tradiție, dar care, din raționamente financiare, a fost întreruptă. Am organizat oarecum în grabă această întrecere, fiindcă am fost foarte ocupați cu concursurile naționale și nu i-am putut aduce la Constanța pe toți cei care și-au declarat interesul. Sunt foarte mulțumit de evoluțiile copiilor noștri, deoarece toți și-au stabilit recorduri personale, arătând o formă excelentă și un moral foarte ridicat. Încercăm să promovăm înotul pe plan local și implicit să atragem copiii către performanță. Vrem să arătăm faptul că și Constanța poate găzdui astfel de competiții. Anul acesta, vom dori să reunim la startul unei competiții toate cluburile de înot din Constanța, un fel de întrecere județeană, care să stârnească nevoia de progres a sportivilor", a declarat prof. Octavian Tileagă, antrenor în cadrul secției de înot a Palatului Copiilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4405 secunde