Medalii pentru România la Europenele de lupte pentru cadeți

201
Medalii pentru România la Europenele de lupte pentru cadeți - lupte-1399908386.jpg

Articole de la același autor

Luptătorii români au cucerit două medalii de argint și două de bronz la Campionatul European pentru cadeți, turneu desfășurat la Samokov (Bulgaria). 


Istvan Berei a cucerit argintul la stilul greco-romane, la categoria 100 kg, după ce a fost învins (0-4), în finală, de georgianul Zviadi Pataridze. Tot argint a obținut și Georgiana Șeicariu, la 49 kg, care a fost întrecută în finală, scor 0-5, de poloneza Ewelina Ciunek. 
Ștefania Priceputu a câștigat bronzul la categoria 40 kg, după ce a învins-o clar, cu 5-0, în meciul pentru locul 3, pe poloneza Magda Blaszczyszyn. Tot bronz a obținut și Alexandru Trandafir, la lupte greco-romane, categoria 46 kg, care, în meci decisiv, l-a întrecut pe turcul Izan Mehmet Tanga, scor 4-1. 


Pe locul cinci, s-au clasat Cristina Zoltan, la categoria 38 kg, Lucian Mumjev, la categoria 69 kg, și Marian Lungu, la categoria 85 kg, ambii la stilul liber. 


În clasamentele pe echipe, România a ocupat locul 7 la lupte libere feminin, locul 11 la greco-romane, respectiv locul 12 la lupte libere masculin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4559 secunde