Ministerul Sportului / Eduard Novak: „Suntem ultimii în Europa la sport în şcoală”

303
1
Ministerul Sportului / Eduard Novak: „Suntem ultimii în Europa la sport în şcoală” - 1-1668081955.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Sportului, Carol Eduard Novak, a declarat, în şedinţa comună a Comisiilor pentru tineret şi sport din Senat şi Camera Deputaţilor, unde a fost dezbătută Strategia Naţională pentru Sport, că, în ceea ce priveşte sportul în şcoală, şi-ar dori ca elevii să aibă posibilitatea zilnic să desfăşoare activităţi fizice.

„Sportul în şcoală: având în vedere că avem foarte puţine ore de sport, doar trei sporturi sunt predate. Copiii nu mai sunt atât de activi, suntem primii în privinţa obezităţii şi suntem ultimii în Europa la sport în şcoală.

Trebuie să introducem în curriculă mai multe sporturi. Obiectivul nostru este ca, în 10 ani, copiii noştri să aibă o activitate sportivă zilnică. Dacă nu vom ajunge măcar la o oră de activitate fizică zilnică în şcoli, să avem măcar activităţi în care copiii să poată practica mişcarea”, a declarat ministrul Novak.

Foto: Facebook / Eduard Novak 

Comentează știrea

Tot Ei
10 noiembrie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Voi vreți educație LGBT(uta) in scoli și clase alandala! Copiii cu probleme trebuie sa fie școlarizați in scoli și clase speciale (ca peste tot in lumea civilizata, nu "cicivilizata" ca la noi)!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1223 secunde