Mult a fost, puţin a rămas! România va avea un stadion arhiplin la meciul cu Israel

150
Mult a fost, puţin a rămas! România va avea un stadion arhiplin la meciul cu Israel - fond-nationala-bilete-si-altele-1693313751.jpg

Articole de la același autor

Nu ne mai desparte foarte mult timp până la dubla pe care echipa naţională de fotbal o va disputa împotriva Israelului şi a celor din Kosovo. România se află pe locul al doilea în Grupa I a preliminariilor Campionatului European de Fotbal care va avea loc în 2024 în Germania.

„Tricolorii” au strâns 8 puncte în patru meciuri după ce au reuşit să învingă Andorra şi Belarus şi au remizat cu Kosovo şi incredibil, cu Elveţia.

Acum, elevii lui Edi Iordănescu sunt încrezători în forţele lor şi speră să ia toate cele 6 puncte din dubla cu Israel şi Kosovo.

Primul test este cel cu evreii care se va juca sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 21:45 pe Arena Naţională.

Fanilor României le era dor să vadă un meci de o asemenea importanţă astfel că nu au ezitat şi au luat cu asalt casele de bilete.

Primele două inele ale „Arenei Naţionale” vor fi deja pline, astfel că organizatorii au decis să deschidă şi inelul 3.

Un bilet la oricare dintre cele 2 peluze ale stadionului, la inelul 3, costă 35 de lei, în timp ce la tribune costă nu mai puţin de 60 de lei.

Mai există şi zona de VIP, acolo unde un suporter care vrea să ocupe acel loc trebuie să scoată din buzunar nu mai puţin de 300 de lei.

Un lucru este sigur; faptul că Arena Naţională va fi plină ochi la ora meciului, iar „tricolorii” vor avea parte de o susţinere aşa cum nu au mai avut de foarte multă vreme.

Reunirea lotului, pe 3 septembrie

Echipa naţională a României să va reuni duminică, 3 septembrie, pentru a pregăti aceste două meciuri extrem de importante pentru viitorul fotbalului românesc.

Israel este o nucă tare, dar nu este nici un secret pentru că România a avut aproape întotdeauna probleme în faţa acestei reprezentative.

Israel are în componenţă câţiva jucători cu mare experienţă cum ar fi Liel Abada, care joacă în scoţia, la Celtic Glasgow, sau Manor Solomon, cel care evoluează în Premier League pentru Tottenham.

Aşa cum aminteam mai sus, România poate beneficia de un public incendiar care să le taie aripile israelienilor, însă acest aspect nu este de ajuns. Este nevoie de o unitate de grup care să ajute la practicarea unui fotbal modern, eficient şi spectaculos.

România şi Israel s-au mai întâlnit până în prezent de 5 ori, doar în meciuri amicale. În 1998 evreii s-au impus la Bucureşti cu 2-0, în 2008 au câştigat din nou cu 1-0 la Haifa, în 2010 s-au impus iar cu 2-0 la Bucureşti, în 2018 tricolorii au câştigat la Ierusalim cu 2-1, iar în 2022 cele două echipe au remizat, scor 2-2, în Israel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1214 secunde