Românul Istvan Kovacs va arbitra meciul FC Copenhaga - Rakow, din play-off-ul Ligii Campionilor

104
Românul Istvan Kovacs va arbitra meciul FC Copenhaga - Rakow, din play-off-ul Ligii Campionilor - kovacs-1693313836.jpg

Articole de la același autor

Arbitrul român Istvan Kovacs va conduce meciul dintre FC Copenhaga şi Rakow Czestochowa, care va avea loc miercuri, pe Stadionul Parken din Copenhaga, de la ora 22:00, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor, potrivit site-ului Federaţiei Române de Fotbal.

Arbitri asistenţi vor fi Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Horaţiu Feşnic. În camera VAR se vor afla olandezii Pol van Boekel şi Dennis Higler.

Rakow, campioana Poloniei, îi are în componenţă pe internaţionalii români Deian Sorescu şi Bogdan Racoviţan, a fost învinsă în prima manşă cu scorul de 1-0.

Tot în play-off-ul Europa League, Alexandru Deaconu va fi observator de arbitri la partida Aberdeen (Scoţia) şi BK Haecken (Suedia). Acesta va superviza o brigadă condusă la centru de germanul Daniel Siebert.

În perioada 29-31 august, arbitrii Marian Barbu şi Ana Maria Terteleac participă la sediul UEFA, la noua ediţie a programului de talente şi mentorat dedicat arbitrilor de perspectivă de pe continent. La eveniment ia parte şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, grecul Kyros 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5607 secunde