Mutu trebuie să-i plătească 17 milioane de euro lui Chelsea, a decis Tribunalul elvețian

922
Tribunalul Federal al Elveției a anunțat, ieri, că menține decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS), prin care atacantul român al Fiorentinei, Adrian Mutu, era obligat la plata unei daune de 17 milioane de euro către Chelsea. Recursul fotbalistului a fost respins ca nefondat.
Tribunalul federal a precizat că daunele pe care Mutu trebuie să le plătească nu contravin dreptului la muncă și nu constituie o "piedică inadmisibilă în privința viitorului economic al fotbalistului".
Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunțat, pe 31 iulie 2009, că a respins memoriul formulat de Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri de 17 milioane de euro.
Pe 14 septembrie 2009, Mutu a înaintat la Tribunalul Federal Elvețian recursul la decizia TAS, cu ajutorul fraților Victor și Ioan Becali. Pe 21 octombrie, Tribunalul Federal al Elveției decisese suspendarea temporară a deciziei TAS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4781 secunde