Finala Nations League U23 de la Constanţa

Naţionala masculină de baschet 3x3 a României, calificată în sferturi

151
Naţionala masculină de baschet 3x3 a României, calificată în sferturi - 1-1663325157.jpg

Articole de la același autor

Naţionala masculină de baschet a României s-a calificat în sferturile finalei turneului FIBA 3x3 Nations League Under-23, competiţie care se desfăşoară, în această perioadă, pe arena special amenajată la City Park Mall din Constanţa.

În componenţa Christian Chiţu, Alexandru Coconea, Aurelian Gavriloaia şi Nicolae Ciucă, reprezentativa ţării noastre a contabilizat o victorie şi o înfrângere în cele două meciuri jucate în Grupa A. Tinerii „vulturi” au pierdut în faţa Japoniei, scor 16-18, dar au învins fără probleme formaţia Under-21 a Mongoliei, scor 21-11. Într-un alt meci, Japonia a trecut la limită de Mongolia U21, scor 21-20.

Aşadar, Japonia şi România s-au calificat în sferturile de finală, fază în care România înfruntă Israelul, Japonia primeşte replica Egiptului, Franţa U21 are drept adversară Lituania U21, în timp ce Israelul U21 întâlneşte Cehia U21.

XXX

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet (FRB) a aprobat, în ultima şedinţă, cu unanimitate de voturi, ca responsabil de proiect pentru „Solidaritatea Olimpică” să fie numit Alin Săftel. Proiectul include reorganizarea FRB şi înfiinţarea Academiei Române de Baschet, cu patru sucursale, precum şi înfiinţarea şi dezvoltarea celor 11 regiuni. Din contul satelit FRB se vor aloca 750.000 de lei pentru dezvoltarea sucursalelor regionale şi a activităţilor din teritoriu, precum şi 300.000 de lei pentru proiectul „Moldova la doi paşi”.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Baschet

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4769 secunde