Naţionalele de baschet 3x3 ale României fac spectacol la Constanţa

324
Naţionalele de baschet 3x3 ale României fac spectacol la Constanţa - 1-1662469266.jpg

Articole de la același autor

Cele mai bune echipe de baschet 3x3 din lume vin la Constanţa. Finalele FIBA 3x3 Nations League şi FIBA 3x3 Women's Series se joacă, între 14 şi 18 septembrie, la City Park Mall, într-o arenă demnă de un asemenea eveniment.

„Vă aşteptăm să susţinem împreună naţionalele României!”, au transmis reprezentanţii CSM Constanţa, club care, cu susţinerea Primăriei Constanţa, este organizator al acestui eveniment.

XXX

Federaţia de Baschet din Germania organizează, cu sprijinul FIBA Europe, un stagiu internaţional pentru perfecţionarea antrenorilor de baschet, evenimentul urmând să se desfăşoare la Berlin, în zilele de 10 şi 11 septembrie, pe perioada FIBA Eurobasket 2022.

Conform organizatorilor, în cadrul stagiului de la Berlin, vor fi prezentate mai multe teme interesante de către lectori cu nume de rezonanţă, specialişti în diverse domenii, precum Chris Fleming, Giannis Sfairopoulos, Marco Ramondino, Marko Stojanovic, Yarone Arbel, Timo Kirchenberger, Fabian Ottawa sau Jan Jagla.

„Pachetul pentru clinicul de perfecţionare de la Berlin include şi bilete pentru meciurile din cadrul FIBA Eurobasket 2022”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Baschet.

Foto: Facebook / 3x3 Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0622 secunde