Noi demersuri pentru promovarea oinei în cadrul instituţiilor de învăţământ

44146
Noi demersuri pentru promovarea oinei în cadrul instituţiilor de învăţământ - 1-1676470043.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Oină a reluat demersurile pentru transmiterea către instituţiile de învăţământ a informaţiilor necesare pentru practicarea oinei.

Astfel, au fost trimise către toate inspectoratele şcolare judeţene şi toate facultăţile de educaţie fizică şi sport câte unui set ce conţine informaţiile necesare pentru practicarea acestui sport (regulament de joc actualizat, cărţi de metodică, de promovare, stick-uri cu prezentarea regulilor de joc).

Cu această ocazie, a fost menţionată şi disponibilitatea federaţiei de a participa şi susţine orice demers legat de practicarea şi promovarea oinei la nivelul instituţiilor de învăţământ.

„Mulţumim mult Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi Ministerului Sportului, care au susţinut acest demers! Îi aşteptăm în continuare alături de noi. De asemenea, aşteptăm din partea instituţiilor de învăţământ solicitări pentru a organiza, în comun, activităţi legate de oină la nivelul acestora”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

XXX

Federaţia de Oină a Republicii Moldova a sărbătorit, recent, împlinirea a 20 de ani de activitate. Cu această ocazie, au fost acordate premii şi a fost evidenţiată activitatea tuturor celor care au contribuit la înfiinţarea şi continuitatea acestei structuri.

Federaţia Română de Oină a fost reprezentată de o delegaţie formată din vicepreşedintele Cornel Săndulescu şi arbitrul Adrian Iancu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3128 secunde