Sportul naţional în show-biz! Vedeta Ana Morodan şi echipa sa au jucat oină

296
Sportul naţional în show-biz! Vedeta Ana Morodan şi echipa sa au jucat oină - 1-1671614293.jpg

Articole de la același autor

Oina, sportul nostru naţional, poate fi şi un mod de distracţie, dincolo de latura sa sportivă. A demonstrat acest lucru chiar Ana Morodan, cunoscută drept „contesa digitală”, blogger şi influencer foarte apreciat în România.

În cadrul emisiunii REAlă difuzată pe Antena Stars, Ana Morodan a trecut prin stările jucătorului de oină, împreună cu echipa sa. Păstrând formatul emisiunii, a reuşit să facă înţeleasă această disciplină sportivă pentru cei care au fost parte a ineditului proiect.

Dincolo de latura distractivă a emisiunii, Ana Morodan s-a documentat foarte mult despre acest sport şi a manifestat disponibilitate maximă pentru a se implica în proiecte de promovare a oinei.

„Mulţumim mult atât Anei, cât şi întregii echipe care contribuie la realizarea emisiunii REAlă pentru promovarea oinei, atât acum, cât şi pe viitor!

De asemenea, mulţumim mult cluburilor ACS Frontiera Tomis Constanţa şi CS Victoria Cumpăna pentru ajutorul acordat la realizarea acestei emisiuni”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.904 secunde