Derby-ul CSM București - HC Dobrogea Sud, în direct la TVR 2 Ionuț Stănescu:

"Nu facem din titlu o obsesie!"

188

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 16, lidera Ligii Naționale de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanța, va juca în deplasare cu CSM București, într-o partidă contând pentru etapa a Xlll-a.

Echipa pregătită de Djordje Cirkovic are un moral foarte bun după ce a reușit să lege nu mai puțin de 11 victorii și se anunță a fi o candidată serioasă în lupta pentru titlu.

"Obiectivul nostru nu este acela de a câștiga campionatul. Nu facem din asta o obsesie. Vrem să jucăm cât mai bine și la finalul anului să ne clasăm în primele trei formații ale României", a declarat președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu.

Meciul de la București poate fi și o mică revanșă pentru constănțeni, care au fost învinși, sezonul trecut, de bucureșteni, în semifinala Final-Four-ului Cupei României.

Partida poate fi urmărită în direct, pe TVR 2.

Iată programul complet al rundei a Xlll-a: miercuri: CSM Făgăraș - HC Adrian Petrea Reșița, Potaissa Turda - Dunărea Călărași (ora 16, Digi Sport 2 și Dolce Sport 2), Steaua București - Dinamo București (ora 17.45, Digi Sport 2 și Dolce Sport 2); joi: CSM Focșani - HC Odorhei, CSM Satu Mare - HC Vaslui.

Clasament: 1. HC Dobrogea Sud (33 p), 2. Dinamo București (29 p), 3. HC Odorhei (26 p), 4. AHC Potaissa Turda (25 p), 5. CSM București (21 p), 6. HC Vaslui (21 p).

v v v

Marți, în Sala Sporturilor, echipa AHC Dobrogea Sud ll Constanța, antrenată de muntenegreanul Aleksandr Adzic, a fost învinsă, cu scorul de 28-35, de Politehnica Iași, într-o partidă din etapa a IX-a a Diviziei A, Seria A.

În etapa viitoare, AHC Dobrogea Sud ll va juca în deplasare, sâmbătă, 26 noiembrie, pe terenul celor de la CSM Ploiești. Tot sâmbătă, în cadrul aceleiași etape, HC Farul va juca pe terenul celor de la CSM București ll. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud face apel către suporteri
Pagina a fost generata in 0.6747 secunde