Oina, prezentă la Congresul Comitetului European pentru Istoria Sportului

179
Oina, prezentă la Congresul Comitetului European pentru Istoria Sportului - 1-1663836622.jpg

Articole de la același autor

Sportul nostru naţional a fost bine reprezentat la Congresul Comitetului European pentru Istoria Sportului. Graţie iniţiativei Unversităţii Naţionale pentru Educaţie Fizică şi Sport, în programul evenimentului a fost introdus şi un meci de oină, tinerii jucători reuşind să încânte asistenţa cu loviturile lor.

„Mulţumim mult profesoarei Ioana Nedelcu şi copiilor de la Şcoala nr. 112 Bucureşti, care au participat la meciul demonstrativ!”, a transmis preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

XXX

Şi în cadrul proiectului Proedus este oină! La sediul Şcolii Gimnaziale Metropolitane ARC din Bucureşti, a avut loc deschiderea proiectului „Sportul de echipă - un mediu de dezvoltare a abilităţilor pentru viaţă”, finanţat de Primăria Municipiului Bucureşti prin intermediul Proedus.

Preşedintele Nicolae Dobre a fost prezent la festivitatea de inaugurare a proiectului în cadrul căruia a fost introdusă şi oina, federaţia română fiind partener al acestei activităţi.

„Felicităm întregul colectiv al instituţiei de învăţământ pentru implicarea în acest proiect şi le dorim mult succes!”, a mai transmis preşedintele Dobre.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Oină

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.477 secunde