„Noaptea cercetătorilor europeni”, găzduită de sala de sport a Colegiului „Mircea”

338
1
„Noaptea cercetătorilor europeni”, găzduită de sala de sport a Colegiului „Mircea” - xmircea-1663836219.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 30 septembrie 2022, în intervalul orar 17 – 22, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” Constanța organizează la nivel regional ”Noaptea cercetătorilor europeni”. Manifestarea se va desfășura în sala de sport a colegiului, unde elevi din mai multe școli din județ vor prezenta live experiențe interesante, la care toți pot participa creativ, oferindu-li-se posibilitatea de a primi cadouri-surpriză.

Devenită tradițională (proiectul inițiat în 2005 de Comisia Europeana a ajuns la a 18-a ediție!), activitatea este susținută de Comisia Europeană prin acțiunile Marie Skłodovska – Curie și are ca scop atragerea tinerilor spre activități științifice și prezentarea frumuseții muncii cercetătorilor - ilustrată prin diferite experimente realizate de elevii pasionați de știință.

Noaptea Cercetătorilor Europeni 2022 se organizează in 25 tari, iar peste 400 orașe vor fi gazda evenimentului ce isi propune sa arate publicului ce înseamnă sa fii cercetător si cat de interesanta poate fi munca de cercetare.

Elevii din  ciclul gimnazial sunt invitați să participe, chiar împreună și cu părinții lor, la acest eveniment. De-a lungul timpului, micii vizitatori au devenit elevii de marcă ai acestui liceu.

Comentează știrea

Ref. Univ. Ovidius Dl. S... cu insigna P6
22 septembrie 2022
Ploaia Artificiala

Ștefania Mărăcineanu, vedeti si aici poate se potriveste bine. Pe plan local ar fi fost indicat, dar iar cu geografia neinteleasa, etc. Degeaba asistent, ca X Dl. Profesor se pricepea, ii placeau si traducerile din lumea larga. (Indonezia, Java). Subiect frumos am avut, cafea in restanta, tocmai bine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5559 secunde