Olimpism / Constanța intră în cursa pentru găzduirea Jocurilor Naționale Special Olympics 2023

267
1
Olimpism / Constanța intră în cursa pentru găzduirea Jocurilor Naționale Special Olympics 2023 - 1-1663835424.jpg

Articole de la același autor

Directorul CSM Constanța, Andrei Talpeş, a luat parte la Conferința Națională „Lideri prin Sport”, organizată la sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, unde s-a abordat tema „Integrarea socială prin sport a persoanelor cu dizabilități intelectuale”.

„Am considerat că evenimentele pe care Constanța le-a găzduit de-a lungul timpului, fie că au fost turnee importante de baschet 3x3 sau turnee naționale, trebuie să transmită mesajul că sportul este pentru toți, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități intelectuale. Pentru acești copii și adulți, sportul este o poartă de exprimare, de interacțiune, de comunicare cu noi toți. Sportul ridică orice barieră de comunicare și ne aduce împreună, ne face să fim toți o singură echipă. De aceea voi încerca să sprijin, să dezvolt și să aduc în fața tuturor acest aspect: sportul este pentru toți.

CSM Constanța va avea o ușă deschisă pentru toate proiectele care caută să sprijine și să integreze persoanele cu dizabilități prin sport, iar pentru asta am decis și voi face toate demersurile ca orașul Constanța să fie gazda Jocurilor Naționale Special Olympics 2023. Pentru mine, ei sunt un adevărat exemplu de luptători în sport și pentru ei voi încerca să sprijin orice demers prin care aceste persoane se pot autodepăși și pot face performanță”, a transmis directorul CSM Constanţa, Andei Talpeş.

Foto: Facebook / Andrei Talpeş 

Comentează știrea

Dizabilitate Intelectuala
22 septembrie 2022
Integrarea socială prin sport

"Sportul este pentru toți", dar trebuie sa inteleaga si capul ministerului. Fara ordin nu se deschide punga, si sint o gramada care au nevoie. Daca dizabilitatea e prea grava pai mergeti la dantuitoare si lasati-l acolo. (luna, poza, cadoul promis). Vedeti ce mai zic si altii cu milionul si cum e cu salutul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.555 secunde