Olimpism / Comitetul Olimpic și Sportiv Român a încheiat un parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara

159
Olimpism / Comitetul Olimpic și Sportiv Român a încheiat un parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara - 1-1657706918.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 13 iulie, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a fost anunțat și semnat acordul de colaborare dintre Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), prin care se stabilesc termenii unui parteneriat de lung parcurs consacrat consolidării sportului românesc.

Acordul prevede implicarea în proiecte comune, utile transmiterii de mesaje comune, în care COSR se va afla alături de UVT, un puternic brand educațional, cu imagine bună la nivel național. COSR va participa la identificarea sportivilor și personalităților vieții sportive care vor primi invitații de participare la competiția internațională anuală „UVT Liberty Marathon”, ca personaje simbol ale mișcării sportive din România.

La rândul său, Universitatea de Vest din Timișoara va asigura accesul gratuit al persoanelor propuse de Comitetul Olimpic și Sportiv Român la cursurile postuniversitare organizate de către UVT în diverse domenii (precum sunt cele de digitalizare a activităților de predare-evaluare sau asistență socială). De asemenea, prin acordul de colaborare a fost stabilit un format al desemnării campionilor olimpici care vor fi invitați să semneze medalia „UVT Liberty Marathon”, la fiecare dintre edițiile viitoare ale evenimentului.

La evenimentul public de anunțare și semnare a acordului au participat Mihai Covaliu, președinte COSR, secretarul general al COSR George Boroi și Anișoara Cușmir, președinte al Federației Române de Atletism și Marilen Gabriel Pirtea, rectorul UVT, alături de conducerea executivă a competiției internaționale anuale „UVT Liberty Marathon”.

UVT Liberty Marathon va avea loc la data de 2 octombrie 2022.

Înscrierile sunt deschise pe site-ul libertymarathon.uvt.ro.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5369 secunde