Olimpism / Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, prezent la şedinţa Comitetului Executiv EOC

153
Olimpism / Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, prezent la şedinţa Comitetului Executiv EOC - 1-1654845384.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Internațional Olimpic, Thomas Bach, a fost invitat la ședința Comitetului Executiv al Asociației Comitetelor Olimpice Europene (EOC) din care face parte și Mihai Covaliu, președintele COSR. Serghei Bubka, membru CIO pentru Ucraina a participat în calitate de invitat la această ședință alături de directorul WADA, Sebastien Gillot, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Reunită la Skopje pentru Adunarea Generală a EOC, Mișcarea Olimpică Europeană onorează cea de a 30-a aniversare a Comitetului Olimpic al Macedoniei de Nord.

România va fi reprezentată la Adunarea Generală, care se desfășoară în zilele de 10 şi 11 iunie, de Mihai Covaliu, președinte COSR, de secretarul general George Boroi și Florin Mișcă, secretar general adjunct.

Adunarea Generală va prezenta o serie de rapoarte cheie, inclusiv a președintelui EOC Spyros Capralos, a secretarului general Raffaele Pagnozzi și trezorierului Peter Mennel. În plus, un raport cu privire la Jocurile Europene 2023 va fi furnizat de către președintele Comisiei de Coordonare și membru al Comitetului Executiv al COE (ComEx), Hasan Arat, precum și a Comitetului de Organizare, care urmează semnării Contractului pentru regiunea orașului gazdă.

De asemenea, vor fi prezentate rapoarte despre Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022 și Milano Cortina 2026 și Jocurile Olimpice Paris 2024. Acestea vor fi urmate de rapoarte de la președinții comisiilor EOC, Biroul UE EOC, de raportul Festivalului Olimpic al Tineretului European de iarnă prezentat de către Florin Mișcă și cel al FOTE de vară și al Jocurilor Statelor Mici ale Europei.

Tot vineri, 10 iunie, seara, va fi anunțat și câștigătorul Premiului Piotr Nurowski „Cel mai bun tânăr sportiv european” de iarnă pentru anul 2022.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4949 secunde