Olimpism / Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, întâlnire la Palatul Victoria cu premierul Nicolae Ciucă

86
Olimpism / Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, întâlnire la Palatul Victoria cu premierul Nicolae Ciucă - 1-1656337652.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, și secretarul general George Boroi s-au întâlnit, luni, 27 iunie, la Palatul Victoria, cu premierul Nicolae Ciucă.

Temele discutate au fost infrastructura sportivă a Complexului Olimpic „Sydney 2000” din Izvorani, Centrele Naționale Olimpice pentru Juniori și Tineret, participarea Echipei Olimpice la viitoarele competiții: Festivalurile Olimpice ale Tineretului European din 2022 și 2023, Jocurile Europene 2023 și, nu în ultimul rând, JO Paris 2024, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a reconfirmat angajamentul Guvernului de a furniza finanțările necesare pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară, de la Paris, din 2024.

La rândul său, președintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat: „Vrem să subliniem importanța sprijinului oferit tinerilor care se pregătesc în Centrele Naționale Olimpice. E nevoie de condiții de pregătire care să respecte standardele internaționale pentru cei care pot cuceri medalii în următorii ani”.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3907 secunde