Program încărcat pentru CSM Constanţa. Un weekend plin de meciuri importante

337
Program încărcat pentru CSM Constanţa. Un weekend plin de meciuri importante - fond-csm-program-1679667249.jpg
CSM Constanţa va avea parte de un sfârşit de săptămână infernal. Sportivii de la malul mării luptă pentru medalii în competiții naționale, la tenis de masă, judo, triatlon și gimnastică artistică. Emoții mari vor fi și pentru echipele de baschet și handbal care continuă cursa pentru podiumurile naționale sau clasări cât mai bune în ligile de seniori și juniori.

După un sezon regulat excelent, încheiat pe locul 2, CSM Constanța joacă în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Feminin, contra celor de la Hoya ACS KSE Târgu Secuiesc, în sistemul „cel mai bun din trei meciuri”. Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch luptă pentru calificarea în semifinale. Debutul a fost miercuri, 22 Martie, de la ora 17.00, la Sala Complexului Sportiv „Tomis” din Strada Flămânda, unul în care Constanța s-a impus la o diferență de 30 de puncte.

Cele două echipe vor sta din nou față în față duminică, 26 Martie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc. Meciul va fi în direct pe FRB TV.

Continuă şi meciurile din Grupa 1-10 a Ligii Naționale de Baschet Masculin pentru CSM Constanța. Băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Valentin Boian au jucat în Bănie, cu SCM U Craiova, echipă pe care au învins-o la Constanța, luna trecută. Un duel decis la 10 puncte în favoarea Craiovei, s-a încheiat Miercuri, 22 Martie, de la ora 19.00, cu scorul 89-79.

Baschetbaliștii noștri leagă deplasările și, la trei zile după meciul de la Craiova, merg pe terenul celor de la FC Argeș Pitești. Un nou test dificil pentru Corpodean & comp în Grupa 1-10 a Ligii Naționale. Meciul este programat sâmbătă, 25 Martie, în Pitești Arena, de la ora 19.45 și va fi transmis în direct de Digi Sport.

Tenisul de masă revine în atenție. În perioada 23-26 Martie, sportivii CSM Constanța vor evolua la Campionatul Național de Seniori. Alături de sportivii consacrați, cu experiență în competiție, vor lupta pentru podium la simplu feminin / masculin, dublu feminin / masculin / dublu mixt și juniorii care vin tare din urmă, cu medalii strălucitoare la nivel internațional. Competiția va avea loc în Sala Polivalentă Rapid din București.

Sportivii secției de triatlon de la CSM Constanța intră în febra concursurilor naționale importante din acest an. Duminică, 26 Martie, are loc Campionatul Național de Aquathlon, organizat la Bazinul Olimpic din Târgu Mureș.

Printre favoriți, sportivul CSM Constanța Carol Popa, clasat în urmă cu câteva zile pe un excelent loc 8 la juniori, la Campionatul European de Duatlon de la Caorle (Italia).

Sportivii secției de judo CSM Constanța revin în competiții. Vor participa, în perioada 24-26 Martie, la finala Campionatului Național de Seniori. După medaliile obținute la începutul acestei luni, la finala națională U21, ambițiile rămân mari și în competiția cu concurență mult mai acerbă a seniorilor, care va fi găzduită de Complexul Olimpic de la Izvorani.

Competițiile naționale de gimnastică se dispută în 2023 la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, în perioada 22-26 martie. Sportivii vor participa la Campionatul Național de gimnastică artistică, pe echipe și individual, pentru junioare III și II (etapa I, seria competițională A), la Concursurile Naționale de gimnastică artistică (pe categorii de vârstă - etapa I, seria competițională B), de gimnastică acrobatică și de gimnastică pentru toți.

Handbaliștii CSM Constanța revin la Sala „Iftimie Ilisei” din Medgidia pentru un nou meci tare din Liga Zimbrilor. Jucătorii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu primesc vizita Potaissei Turda, în etapa a 22-a, și iau în calcul doar victoria, pentru a rămâne favoriți la câștigarea medaliilor de argint. Băieții noștri mizează pe tribune pline duminică, 26 Martie, de la ora 15.45!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4215 secunde