Acum s-a aflat! Un fost număr 1 ATP a refuzat să o antreneze pe Simona Halep

154
Acum s-a aflat! Un fost număr 1 ATP a refuzat să o antreneze pe Simona Halep - halep-refuzata-1679667296.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (31 de ani, 25 WTA) a fost refuzată de un fost număr 1 ATP, când l-a contactat pentru a o antrena, în 2019.

Juan Carlos Ferrero (43 de ani), fost număr 1 ATP în 2003, a fost contactat de Simona Halep în 2019, dar ibericul a declinat propunerea pentru a-l pregăti în continuare pe Carlo Alcaraz, actualul lidet ATP, notează Tennis Majors.

Ferrero a declinat propunerea din partea Simonei Halep din 2019 și a continuat colaborarea cu Carlos Alcaraz, care avea numai 16 ani la acea vreme.

„Omul din colțul terenului său, Juan Carlos Ferrero, care a fost numărul 1 ATP în 2003, anul în care s-a născut Alcaraz, refuzase o ofertă din partea ulterioarei campioane de la Wimbledon, Simona Halep tocmai pentru a putea lucra cu următorul mare tenismen spaniol. Cred că Ferrero a fost avangardist în poziția sa de antrenor. Ce a văzut în această muză tânără trebuia să fie susținut de convingerea că îl va transformă într-o vedetă; nu doar o altă vedetă a tenisului, ci următorul număr 1. Pentru a face acest pariu, știa dinainte ceva ce nimeni altcineva nu bănuia. Că acest tânăr fragil de numai 16 ani poate să devină viitorul tenisului”, au precizat cei de la Tennis Majors.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4314 secunde