Simona Halep este în cădere liberă. A ajuns pe locul 25 în clasament

214
Simona Halep este în cădere liberă. A ajuns pe locul 25 în clasament - halep-cade-1679323516.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep continuă să cadă în clasamentul WTA din cauza suspendării pentru dopaj. Constănţeanca a ajuns pe locul 25 WTA, coborând şase poziții după turneul de la Indian Wells.

Aceasta este o nouă veste proastă pentru Simona Halep în plin scandal de dopaj. Românca se afla pe locul 7 WTA pe 29 august, în ziua în care a fost depistată pozitiv cu roxadustat, iar în decurs de șase luni și jumătate a căzut 18 locuri în ierarhia mondială. Pentru că nu și-a putut apăra punctele aferente semifinalei atinse anul trecut la Indian Wells, eleva lui Patrick Mouratoglou coboară din nou în clasament, până pe locul 25 WTA. Următoarele românce din clasamentul WTA sunt Irina Begu (locul 34), Ana Bogdan (locul 60), Sorana Cîrstea (locul 74) și Gabriela Ruse (locul 145).

Cu toate că Simona Halep nu poate participa la turneele oficiale în această perioadă, interdicția româncei nu este confirmată nici acum de site-ul oficial al Federației Internaționale de Tenis (ITF). S-a ajuns aici din cauza unei probleme de birocrație. Simona Halep nu figurează pe lista ITF a persoanelor aflate în stare de suspendare sau suspendare provizorie, deși a primit pe 7 octombrie 2022 înștiințarea cu privire la testul anti-doping picat la US Open. Fanii care accesează site-ul oficial al ITF ar crede că Simona a reușit să scape de interdicție, însă motivul absenței constănțencei de pe listă este altul! Fenomenul birocratic nu reprezintă o problemă doar în România, ci și în Marea Britanie, la Londra, acolo unde își are sediul organismul internațional de conducere a tenisului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5748 secunde