Proiecte de Tineret, finanțate de DJST Constanța

221

Articole de la același autor

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța a organizat Concursul Local de Proiecte 2018, oferind spre finanțare organizațiilor nonguvernamentale de tineret suma de 49.068 lei. 


Conform informațiilor furnizate de Mariana Solomon și Marian Țuțuianu, director executiv, respectiv consilier Tineret DJST, la concurs au participat trei organizații de tineret cu trei proiecte depuse, acestea fiind declarate admise și aprobate spre finanțare, după cum urmează. 


1. Animatori și Leaderi - Mereu Activi, depus de către Asociația Sigma Development. Proiectul vizează promovarea voluntariatului și a animației socio-educative în rândul tinerilor, ca mijloc de educație nonformală. Astfel, 30 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 25 de ani vor participa la diferite ateliere de formare, finalitatea fiind dobândirea de abilități specifice leadershipului, dar și a animației socio-educative. Punctaj obținut - 64,2 p. 


2. Festivalul Național de Folclor "Dobroge, Vatră de Folclor" 2018, depus ACCSALPA. Proiectul vizează facilitarea unui cadru organizat de manifestare a dialogului multicultural între tinerii din diferite regiuni reprezentative ale țării în contextul oferit de Anul Centenarului. Mai mult de 550 de tineri vor participa, la sfârșitul lunii august, într-un festival de folclor și tradiții, locația fiind Mangalia, pe diferite secțiuni. Punctaj obținut - 62 p. 


3. Danais Aeterna - Gladiatori, depus de către ONG RDCN. Vizează dobândirea de abilități practice prin angrenarea a 100 de tineri în diferite activități de formare specifice tradițiilor militare antice. Prin activitățile urmărite, se dorește a se promova valorificarea patrimoniului cultural oferit de Capidava și Adamclisi. Punctaj obținut - 59,6 p. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4018 secunde