Rugbiştii de la CSM Constanţa, victorie zdrobitoare cu CSM Bucovina Suceava

246
Rugbiştii de la CSM Constanţa, victorie zdrobitoare cu CSM Bucovina Suceava - fond-rugby-csm-sporturi-1688474013.jpg

Articole de la același autor

Stadionul „Flacăra” din Năvodari a găzduit partida restantă din Liga Națională de Rugby dintre CSM Constanța și CSM Bucovina Suceava. Formația gazdă, antrenată de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir a început mai greu meciul, Bucovina a condus cu 8-0, dar pe finalul reprizei, constănțenii au fost mai incisivi și au condus la pauză cu 12-8.

Repriza secundă a fost un galop de sănătate pentru CSM Constanța, care și-a demonstrat superioritatea la toate capitolele, câștigând de o manieră entuziasmantă cu 78-8. Este o victorie cu punct bonus, constănțenii reușind 12 eseuri, dintre care 9 transformate.

Formația constănțeană a început meciul cu cinci jucători din Fiji, transferați pentru meciurile dificile din partea a doua a campionatului.

Jucătorul meciului a fost desemnat Ionuț Alexandru Sava de la CSM Constanța, autorul a 18 puncte.

Punctele învingătorilor au fost reușite de Răzvan Călin - 3 eseuri, Cristian Bumbac - 2 eseuri, Mihai Chirică - eseu, Mihai Popa - eseu, Petre Popa - eseu, Eseria Vueti - eseu, Keresoni Delaivuna - eseu, Mario Arvinte - eseu, Mosese Kailona - eseu, Ionuț Alexandru Sava - 9 transformări, iar oaspeții au punctat prin Lucian Preuțescu - eseu, Liviu Godroman - lovitură de pedeapsă.

Meciul a fost condus de Nicolae Frățilă (București), Ionel Dumitrescu (București) şi Viorel Bujoreanu (Mangalia). Al 4-lea arbitru a fost Ionuț Damaschin (Constanța), iar observator FRR, Dănuț Frăsineanu (București).

CSM Constanța a încheiat grupa a 3-a pe primul loc, cu 6 victorii din tot atâtea meciuri, 27 de puncte și esaveraj 225-71.

Pentru rugbiștii constănțeni urmează câteva zile de pauză, după care se vor relua pregătirile pentru partea a doua a campionatului, care va începe în luna august.

CSM Constanţa străluceşte şi la Sambo

Cristina Blănaru și Khrystyna Bondar sunt campioane naționale de sambo pe plajă.

Pe plaja Ghioroc din județul Arad s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național de Sambo pe plajă, competiție la care sportivele de la CSM Constanța au avut evoluții foarte bune, clasându-se pe primele locuri.

Câștigând titlul de campioane, cele două au obținut dreptul de a reprezenta România la Campionatul Mondial de Sambo pe plajă, care se va desfășura în Republica Dominicană.

Antrenorii sportivelor sunt Anda Vâlvoi și Viorel Gâscă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4698 secunde