Tensiune şi emoţii pentru sportivii de la CSM Constanţa

143
Tensiune şi emoţii pentru sportivii de la CSM Constanţa - fond-csm-calendar-1683807055.jpg

Articole de la același autor

Este o nouă săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanța, angrenați în lupta pentru trofee și medalii în competițiile naționale și internaționale. Este luna turneelor de promovare, a turneelor finale, dar și a participărilor în concursuri de top din Europa. Provocări mari, emoții pe măsură.

Baschetbaliștii U17 evoluează în Returul Turneului Semifinal al Campionatului Național, în weekend, la sala CN Aurel Vlaicu din București. Băieții noștri au trei victorii în cele cinci meciuri disputate în Grupa a IV-a. Următoarele partide vor fi: sâmbătă, 13 mai, de la ora 20:00, cu CSU ASE București, și duminică, 14 mai, de la ora 1 :00, cu CSȘ Bacău.

Baschetbaliștii U13 participă, în weekend, la Turneul Semifinal 2 de la Piatra Neamț. Jucătorii de la malul mării vor juca, în Grupa a VI-a, contra echipelor CS Dan Dacian Negru București, sâmbătă, 13 mai, și CSU Universitatea de Vest Timișoara, duminică, 14 mai.

Baschetbalistele de la CSM Constanța au evoluat în Turneul 2 al Cupei Federației, la Sala Polivalentă din Alexandria. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Valentin Boian, Norbert Kovasch și Alina Șerban au câștigat clar, 96-43 cu Dan Dacian ASE București și s-au impus cu 81-50 cu CSM Alexandria. În primul meci, CSM Alexandria s-a impus, 67-54, cu Dan Dacian ASE București. Constanța va juca în Final 4, pentru trofeu, între 7 și 10 Iunie.

Triatloniștii de la CSM Constanța sunt angrenați în două competiții săptămâna aceasta. Ilona Ioan va participa la Campionatul Național de Cros Duatlon și Cros Triatlon de la Târgu Mureș, în perioada 12-13 mai. Carol Popa și Raul Petre vor lua startul la Cupa Europeană de Triatlon Juniori, la Caorle (Italia), în perioada 11-14 mai. Ambii sportivi vor concura vineri, 12 mai: Carol în seria semifinală 2, de la ora 14:30, iar Raul în seria semifinală 4, de la 15:30. Se califică în finală primii 7 din fiecare serie și următorii 2 în ordinea timpilor obținuți. Sportivii noștri sunt însoțiți de antrenorul Cristi Doicescu. Cupa Europeană este criteriu de calificare la Campionatul Mondial.

În plus, avem și Turneu Final la volei speranțe. Fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu luptă pentru medalii, în perioada

10-14 mai, la Câmpulung Muscel. După 0-3 în primul meci din Grupa A, cu SCV Craiova, voleibalistele CSM Constanța le vor întâlni pe CSȘ Buzău și pe CNNT Craiova, vineri, 12 mai, de la ora 12:00. Din Grupa B fac parte CS Muscel, CSM București, CSȘ Lugoj și Dinamo București. Primele două clasate din fiecare grupă se califică în semifinale.

Handbaliștii CSM Constanța luptă pentru Cupa României Râureni, în Turneul Final 4 din 13-14 mai, la Sala « Lascăr Pană” din Baia Mare. Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor evolua în semifinale cu CSU din Suceava, sâmbătă, 13 mai, de la ora 15:00. Dacă vor câștiga, vor juca finala, cu trofeul pe masă, duminică, 14 mai, de la 17:30, cu câștigătoarea semifinalei Minaur – CSM București. Finala mică este programată duminică, de la ora 15:00. Toate meciurile vor fi în direct pe ProArena.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3991 secunde