Performanţe importante obţinute de sportivii de la CSM Constanţa

150
Performanţe importante obţinute de sportivii de la CSM Constanţa - fond-csm-rezultate-1687873398.jpg

Articole de la același autor

Performanță după performanță pentru Club Sportiv Municipal Constanţa. Ciclistul constănțean Mihnea Harasim este campion național pe șosea la categoria U23, în proba de Fond 160km!

Sportivul legitimat la CSM Constanța a fost unul dintre laureații Campionatelor Naționale de Șosea și Paraciclism de la Agnita (județul Sibiu), unde a obținut, pe lângă medalia de aur de la Fond, și o medalie de argint în proba de Contratimp Individual 40km.

Cadetul Matei Paris a avut evoluții bune, reușind un loc 5 la Fond 60km și un loc 7 la Contratimp Individual 10km.

Din delegația clubului nostru au mai făcut parte juniorul Alexandru Ulier și antrenorii Victor Bănescu și Filip Grigorescu.

CSM Constanța încheie pe podium şi la Râmnicu Sărat Beach Volleyball Open 2023, cu două echipe, și obține primele trofee în Beach Volley!

Prezentă pe tabloul masculin de la primul turneu de Beach Volley din acest sezon, CSM Constanța a ajuns în Finala Mare a competiției cu echipa formată din Cosmin Ghimeș și Alexandu Muscină, obținând locul 2.

Pe locul 3 s-au clasat Eduard Popa și Andrei Grigore. Cele două echipe constănțene s-au și întâlnit de altfel pe tablou, în drumul spre finală, Popa & Grigore cedând în fața colegilor de la CSM Constanța, Ghimeș & Muscină. Tot în cadrul turneului au fost prezenți și Andrei Druță cu Pavel Dragoș.

Pentru CSM Constanța, acestea sunt primele trofee obținute în voleiul pe plajă, la o competiție, argint prin Cosmin Ghimeș & Alexandru Muscină și bronz prin Eduard Popa & Andrei Grigore.

Sportivul CSM Constanța, triatlonistul Carol Popa, s-a clasat pe locul 3 la Cupa Europeană de Juniori de la Wels (Austria), în proba de sprint. La categoria 16-19 ani, sportivul antrenat de Cristi Doicescu a concurat într-o companie selectă și a cucerit medalia de bronz, cu timpul de 55 minute și 10 secunde.

Carol a scos cel mai bun timp din concurs la ciclism (27.05 pe distanța de 20 km), al doilea timp la alergare (15.33 pe distanța de 5 km) și al treilea timp la înot (9.36 pe distanța de 750 m), fiind devansat doar de francezul Thomas Hasmaennel și maghiarul Zalan Hobor, dintr-un total de 70 de concurenți!

Micii șahiști de la CSM Constanța Christian Toma și Maria Toma au avut evoluții de top la Cupa Mării Negre, competiție găzduită de Complexul Marea Neagră din Eforie Nord.

Turneul de șah clasic, omologat FIDE, s-a desfășurat în sistem elvețian, 30 minute KO + 30 secunde per mutare de jucător și a fost rezervat juniorilor născuți în 2009 sau mai târziu. După 7 runde, Christian Toma (8 ani) a ocupat locul 1, cu 6,5 puncte, reușind să-i depășească în clasamentul final pe Andrian Mocanu (10 ani), de la CS Cahul (Republica Moldova), 5,5 puncte, Teodor Boștină (12 ani), de la CSȘ Medgidia și Luca Donici-Maier (10 ani), de la CSȘ Târgu Mureș, fiecare cu câte 5 puncte. Sora lui Christian, Maria Toma (10 ani), a ocupat locul 9, cu 3,5 puncte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2691 secunde