Liga Naţională de handbal masculin, etapa a 10-a

„Scântei” pe semicerc! CSM Constanţa primeşte vizita imprevizibilei HC Buzău

246
„Scântei” pe semicerc! CSM Constanţa primeşte vizita imprevizibilei HC Buzău - 1-1667478653.jpg

Articole de la același autor

Sfârşitul de săptămână aduce cu sine adrenalina meciurilor de handbal. Runda a 10-a de campionat debutează vineri, iar suporterii constănţeni sunt invitaţi în număr cât mai mare la Sala Sporturilor, pentru a-şi împinge favoriţii spre victorie.

Vineri, 4 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, echipa masculină de handbal CSM Constanţa primeşte vizita celor de la HC Buzău, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naţionale.

Formaţia de pe litoral străbate o perioadă fastă. Neînvinşi pe teren propriu în actuala stagiune, jucătorii antrenaţi de George Buricea vin după o victorie „de aur” în runda precedentă, 28-27 cu Potaissa Turda, în deplasare, un succes dramatic, obţinut în ultima secundă, graţie căruia CSM-ul şi-a „betonat” poziţia a doua în clasament, cu 24 de puncte, tot atâtea cât a acumulat şi campioana CS Dinamo, cu menţiunea că bucureştenii au un meci mai puţin disputat.

Deşi pornesc mari favoriţi în faţa unei echipe din plutonul median (locul opt, cu 12 puncte), constănţenii nu trebuie să facă greşeala de a-şi subestima adversara. Buzăul este o formaţie imprevizibilă, capabilă de surprize şi mai mereu au ieşit „scântei” în duelurile directe.

Întâlnirea va fi arbitrată de brigada Claudiu Ghesoiu (Prahova) / Ionuţ Tiţa (Bucureşti); observator federal, Adrian Eremia (Gorj).

Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după următorul program: vineri, 4 noiembrie: CSM Bucureşti - SCM Politehnica Timişoara, CSU din Suceava - CSA Steaua Bucureşti (ora 17.30, în direct la Pro Arena), CSM Oradea - CSM Focşani, CS Minaur Baia Mare - CSM Odorheiu Secuiesc, CSM Bacău - AHC Potaissa Turda; sâmbătă, 5 noiembrie: CSM Vaslui - CS Dinamo Bucureşti.

XXX 

Naţionala feminină de handbal a României (selecţioner Florentin Pera) a terminat la egalitate, scor 29-29 (16-15), cu Germania, în ultimul test disputat la Tatabanya (Ungaria), înaintea Campionatului European. Cea mai bună jucătoare a meciului a fost Cristina Neagu, autoare a 11 goluri.

EURO 2022 va avea loc, în perioada 4-20 noiembrie, în Slovenia, Macedonia de Nord şi Muntenegru. România este repartizată în Grupa C, alături de Franţa, Olanda şi Macedonia de Nord, iar jocul de debut e programat sâmbătă, 5 noiembrie, contra Olandei.

Foto: Facebook / CSM Constanţa Handbal



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6472 secunde