"Semifinala cu Kvitova va fi un meci greu, dar o să lupt pentru șansa mea"

104
1

Articole recomandate

Jucătoarea Simona Halep a declarat, ieri, după calificarea în semifinalele turneului de la Madrid, că pe zi ce trece joacă tot mai bine și capătă încredere, menționând că următorul ei meci, cu Petra Kvitova, va fi unul dificil, dar la care va lupta pentru șansa sa.


"Am fost un pic obosită. A fost greu, dar azi pe teren s-a văzut un joc bun, mult încredere. Am jucat ceea ce doresc, am fost agresivă și am luat inițiativa meciului. Pe zi ce trece joc tot mai bine, capăt încredere. Astăzi am fost mai încrezătoare. Semifinala cu Petra Kvitova va fi un meci foarte greu, Kvitova are cam același stil ca Ana Ivanovici. Sper să fiu la nivelul la care joc când mă simt bine. Vreau să mă bucur de această semifinală, îmi place mult acest turneu. O să fie un meci greu, dar am și eu șansa mea și o să lupt pentru ea", a spus Halep la Digi Sport.


Comentează știrea

visit this site
30 mai 2014
visit this site

where to buy e-cigs Stiri Sport : "Semifinala cu Kvitova va fi un meci greu, dar o să lupt pentru șansa mea" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online visit this site http://rjhdesign.dk/e-juice-reviews/dse901-cigarette-901-ecig-crib-coupon-codes-mini-dse-901.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.282 secunde