Sportivii de la CSM Constanţa, evoluţii bune pentru România

203
Sportivii de la CSM Constanţa, evoluţii bune pentru România - fond-csm-performante-1689161331.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Municipal Constanţa continuă să scoată sportivi pe bandă rulantă iar aceştia nu dezamăgesc. Tinerii de la CSM Constanţa merg la fel de fel de competiţii şi se întorc de fiecare dată cu salbe de medalii, ceea ce aduce cinste oraşului de la malul mării. Un ultim exemplu este secţia de nataţie care a avut o evoluţie onorabilă la Campionatele Europene de juniori de la Belgrad.

În ultima zi a Campionatelor Europene de înot pentru juniori de la Belgrad au evoluat patru sportivi de la CSM Constanța. În finala de la 100 m liber, Patrick Dinu (antrenor Răzvan Florea) a ocupat locul cinci, în apropierea podiumului. La capătul unei curse extrem de strânse, Patrick Dinu a încheiat cele două lungimi de bazin cu timpul de 49.83 s.

În proba feminină de ştafetă 4x100 m mixt, România (Daria Silişteanu, Eva Paraschiv, Brigitta Vass şi Rebecca Diaconescu) a ocupat locul şase, în 4 min 08 sec 68/100, nou record naţional de senioare.

Trei dintre componentele ștafetei sunt de la CSM Constanța, Eva Paraschiv (antrenor Răzvan Florea), Brigitta Vass (antrenor Radu Claudiu), Rebecca Diaconescu (antrenată de Lorena Diaconescu).

România (Aissia Prisecariu, Eva Paraschiv, Brigitta Vass, Rebecca Diaconescu) intrase în finală cu al patrulea timp, 4 min 09 sec 92/100, nou record naţional. Vechea performanţă, 4 min 10 sec 05/100, era deţinută din 7 septembrie 2000 (Helsinki) de ştafeta Raluca Udroiu, Beatrice Câşlaru, Diana Mocanu, Camelia Potec.

CSM nu excelează doar la nataţie. Există şi alte sporturi la care constănţenii se descurcă foarte bine şi datorită antrenorilor, dar şi a suporterilor, care îi susţin necondiţionat la fiecare competiţie la care aceştia participă. Un alt exemplu este secţia de ciclism, acolo unde, de asemenea, CSM Constanţa obţine rezultate bune.

Raul Petre a obținut cel mai bun rezultat pentru România la Cupa Europei de Triatlon Juniori de la Tiszaujvaros!

Sportivul CSM Constanța a încheiat finala competiției din Ungaria pe locul 17 și a făcut astfel un salt spectaculos în clasamentul general al probei, comparativ cu anul 2022, când a sosit al 45-lea. Progresul triatlonistului antrenat de Cristi Doicescu este remarcabil, mai ales că el este născut în 2006 și a concurat în compania multor sportivi născuți 2005 sau chiar 2004.

România a mai avut doi triatloniști în competiție, Amalia Singuran (ACS Trident Constanța) și Mihai Safca (CS Politehnica Cluj), care au încheiat pe locurile 22, respectiv 37. Cupa Europei de la Tiszaujvaros este una dintre cele mai puternice competiții de triatlon pentru juniori din Europa.

Sportivii constănţeni se pregătesc acum pentru un final de săptămână incendiar atunci când vor concura la alte competiţii importante.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6624 secunde